VLOERVERWARMING

Wat is er lekkerder dan thuiskomen, uw schoenen uittrekken en over een verwarmde vloer lopen? Niet voor niets wordt vloerwarming ervaren als één van de meest aangename vormen van verwarming. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte, is de warmte-afgifte overal gelijk. Vloerverwarming is uitermate geschikt in combinatie met PVC vloeren en plavuizen of tegels. Maar tegenwoordig ook prima te combineren met natuursteen en zelfs houten vloeren.

De voordelen

Vloerverwarming kan toegepast worden als hoofd- of bijverwarming. Kiest u voor hoofdverwarming, dan zijn radiatoren (vrijwel) niet meer nodig. Hierdoor heeft u meer vrijheid bij het inrichten van uw woning. Daarnaast zorgt vloerverwarming voor energiebesparing doordat de thermostaat gemiddeld twee graden lager ingesteld kan worden. Ook is het vanwege de geringe stofcirculatie ideaal voor mensen met een (huis)stofallergie.

Deskundige installatie

De Visser Installatiebedrijf is dé vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming. Of u nu kiest voor ingefreesde leidingen of de elektrische variant voor in de badkamer, alles wordt compleet aangelegd, geïnstalleerd en afgemonteerd. Ook stellen we de thermostaat perfect af op uw wensen, zodat u dag en nacht geniet van een heerlijk klimaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming voor uw situatie? Neem dan contact met ons op voor advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Advies op maat

Wilt u graag weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op. Wij geven u 'advies op maat' voor een duurzame oplossing die zorgt voor optimaal comfort en die perfect aansluit bij uw situatie en wensen.

Bel (033) 45 50 336 

Liever gelijk een (vrijblijvende) offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Offerte vloerverwarming

Vul uw gegevens in en selecteer de opties die voor u van toepassing zijn. Zodra uw aanvraag is verzonden dan ontvangt u (binnen 2 werkdagen) de vrijblijvende offerte van ons.