Zinkwerk en dakwerk

Zinkwerk en dakwerk 

Bij ons is alles mogelijk op het gebied van zinkwerk en dakwerk. Zowel de levering van het zinken plaatwerk als de montage en het zetwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bij uitstek de juiste partij voor het verzorgen van uw professionele zink- en dakwerk.

Offerte aanvragen

Is uw dak aan vervanging toe. Heeft u lekkage of wilt u starten met een geheel nieuw project waarbij uw zink- en dakwerk nog gerealiseerd moet worden? Wij geven deskundig advies, bieden goede kwaliteit en een nette prijs. 

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Dan ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte en de beste oplossing die past bij uw wensen. 

Verschillende types dakbedekking en loodwerk

Of het nu gaat om het herstellen of vervangen van zinken of koperen goten, alle voorkomende zink- en koperwerkzaamheden in en om het huis kunnen wij voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan: Dakkapel, Kilgoten en Zijwangen.

Loodwerk

Wij verzorgen voor u de herstel - en vervang werkzaamheden van lood van bijvoorbeeld een schoorsteen, of in opgaande gevels.

Dakwerk

Op het gebied van dakbedekking, monteren wij diverse soorten daksystemen. Bitumen dakbedekking is de bekendste, welke door de jaren heen ontwikkeld is tot een dakbedekking van top kwaliteit. Tevens monteren wij ook diverse soorten kunststof daksystemen. Deze worden door middel van hete lucht of verlijming gemonteerd.

Bitumineus Daken

Met bitumineus bedoelen we een brandol die door middel van warmte aan elkaar gelast kan worden. Deze rol dakbedekking zijn er in vele soorten en maten. Belangrijk hierbij is dat de rollen een goede UV bescherming hebben. Dat kan door middel van een leislag laagje die er op gewalst is en men kan kiezen voor een bezande dakrol. Voordeel hierbij is dat het dak makkelijker schoon te houden is.

Kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking is een éénlaags dakbedekkingssysteem en wordt d.m.v. hete lucht homogeen aan elkaar gelast met een föhn. Er zijn diverse soorten kunststof dakbedekkingen, al of niet bitumen bestand, de meest voorkomende is PVC dakbedekking.

EPDM rubber

EPDM is een afkorting voor Etheen-Dropeen-Dieen-Monomeer, oftewel een rubber dakbedekking. Dit materiaal heeft zich in de markt bewezen dat een levensduur van 30 jaar moeiteloos haalbaar is. De dakbedekking bestaat uit één stuk en is dus naadloos, waardoor lekkagemogelijkheden tot het minimum worden beperkt. Vooraf wordt het dak ingemeten, waarna in de fabriek een prefab membraan op maat wordt gemaakt.

  • Rekbaar en flexibel
  • Wortelvast (daktuinen)
  • UV- en ozonbestendig
  • Verwachte levensduur van 30 tot 35 jaar
  • Milieuvriendelijk en Recyclebaar
  • Bitumenbestendig
  • Materiaal ook verkrijgbaar voor vijvers en waterbassins
  • Membraan (naadloos, dakbedekking uit één stuk)